fbpx
Blogi – Työelämä2022-03-14T13:25:48+02:00

Blogi - Työelämä

Mikä työelämässä puhututtaa?

Me Operarialla haluamme vaikuttaa positiivisesti työelämään ja sen kehitykseen. Siksi jaamme blogissamme alan tutkimuksiin perustuvaa tietoa ja kokemuksistamme kumpuavia oivalluksia aiheesta. Tarjoamme sekä yrityksen edustajille, urapolun eri vaiheissa oleville työntekijöille, työnhakijoille tai työelämän ilmiöistä yleisesti kiinnostuneille henkilöille ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa aiheesta.

Asiantuntija myyntityössä

9. joulukuuta 2021|Rekrytointi, Työelämä|

”En osaa myydä”, on lipsahtanut suustani useita kertoja elämäni aikana. Osaan kuitenkin myydä osaamistani työnantajalle, ideoitani asiakkaille ja mokkapaloja lapseni jalkapalloturnauksessa. Olisiko minusta myyjäksi? Entä asiantuntijamyyjäksi? Mitä asiantuntijamyynti edes on? [...]

Entisen työntekijäsi offboarding kertoo työnantajakuvastasi

26. lokakuuta 2021|Hyvä työpaikka, Työelämä, Työnantajabrändi, Työsuhde|

Kirjoitin lyhyesti Operarian instagramiin offboardingista eli tapahtumien sarjasta, jonka saattelemana yrityksestä poistuva työntekijä jättää palveluksen. Offboarding-prosessiin voi suhtautua joko systemaattisesti tai spontaanisti, ymmärtäväisesti tai katkerasti, pelkästään velvollisuutena tai myös mahdollisuutena [...]

Opimme, innovoimme ja vaikutamme työelämään

Me Operarialla koemme olevamme etuoikeutettuja, kun pääsemme pienessä yrityksessä tekemään aktiivista tiimityötä ja olemaan mukana monenlaisissa kasvuun ja henkilöstöön liittyvissä projekteissa. Olemme kaikki kokeneet käytännössä, millaista työ joustavassa ja kehityshalukkaassa organisaatiossa on. Tarvittaessa kohdennamme kapasiteettimme yhteen tehtävään rikastaaksemme sitä uusilla ideoilla ja monipuolisilla näkökulmilla. Toisinaan tiukka aikataulu määrää kurssille suunnanvaihdoksen ja reagoimme siihen nopeasti. Liikkeellä pysyminen tekee työpäivistämme vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Seuraamme aktiivisesti oman ja asiakkaidemme toimialojen kehityssuuntia, jotta pystymme hyödyntämään niistä saatua syväymmärrystä asiakkaittemme toimeksiannoissa. Innostumme mahdollisuudesta olla osana muutosta ja oppia siinä samalla itse uusia asioita. Työelämään positiivisesti vaikuttaminen ajaa meitä eteenpäin. Etätyön voimakas normalisoituminen vuonna 2020 antoi alkusysäyksen mukana kulkevan perehdytysalustan rakentamiselle. Alallamme tapahtuu jatkuvasti ja se on meille voimavara ja mahdollisuus, ei uhka.

Ota yhteyttä

Voimmeko auttaa teitä?

Jäikö jokin asia mietityttämään Operarian palveluista? Ota reilusti yhteyttä, me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä suoraan
Go to Top