Avoimet työpaikat

Operarian avoimet työpaikat ovat haettavissa lomakkeella, jonka pääset täyttämään kiinnostavaa työtehtävää klikkaamalla. 

Mikäli et löytänyt sopivaa työpaikkaa yllä olevasta listasta, lähetä avoin hakemuksesi meille tästä!

Verkostoidu

Operarian kautta ilmoitetut työpaikat ovat luotettava tapa työllistyä

Olemme luotettava työllistäjä, sillä tutustumme jokaiseen asiakasyritykseemme henkilökohtaisesti – tiedämme siis minne meidän kauttamme työllistyt. Käsittelemme kaikki meille lähetetyt hakemukset ja informoimme hakijoita prosessin etenemisestä.

Palvelujemme käyttäminen ei luonnollisestikaan maksa työnhakijalle mitään, mutta voimme edesauttaa työllistymistäsi merkittävästi. Ammattilaisina löydämme vahvuutesi työnhakijana ja kokonaisvaltaisen toimialaymmärryksemme ansiosta potentiaalisi tulee varmimmin käytetyksi.

Kun sinut vuokrataan, Operaria on työnantajasi. Päätoimialamme ovat myynti- ja markkinointitehtävät, hallintotehtävät sekä vaativa asiakaspalvelu. Asiakkaamme etsivät kauttamme sekä esimiehiä että asiantuntijoita.

Työntekijälle

Meille työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää. Alta löydät yleistä tietoa koskien sekä omia työntekijöitämme ettäkauttamme muissa yrityksissä työskenteleviä vuokratyöntekijöitä.

Vakuutukset

Operarian työntekijät ja vuokratyöntekijät ovat aina vakuutettuja. Vakuutusyhtiömme on Folksam: https://www.folksam.fi/fi/yritysvakuutukset

Eläkkeet

Maksamme työntekijöidemme työeläkevakuutukset Veritas Eläkevakuutus -yhtiölle: https://www.veritas.fi/ota-yhteytta/yhteystiedot

Työterveyshuolto

Työterveysasioissa kumppanimme on Suomen Terveystalo. Jos tarvitset työterveyspalveluja, ota yhteyttä Terveystaloon: https://ajanvaraus.terveystalo.com/fi/

Palkanmaksu

Palkanmaksupäivämme on kuukauden 15. päivä tai sitä edeltävä arkipäivä, mikäli 15. päivä sattuu viikonlopulle.