Lediga jobb

Operaria har sammanfört experter med arbetsgivare sedan 1999. I rätt roll och i rätt arbetsmiljö tror vi att alla kan leverera. Därför sätter vi experten i centrum för vår verksamhet genom att sätta oss in i kandidatens situation och kompetens under rekryteringsprocessen och hjälpa dem i varje skede.

Vi utför rekrytering av experter och ledande befattningshavare inom bland annat försäljning, ekonomiförvaltning och projektledning. Dessutom är vi specialiserade inom branscher som teknik, finans, ekonomistyrning, grossist- och detaljhandel.

Kolla in Operarias lediga jobb för experter. Ansök till en intressant tjänst genom att fylla i vårt korta formulär.

Hittade du inget jobb som passade i listan?

Kontakta oss

Även om du inte hittade något lämpligt jobb i ovanstående lista får du gärna skicka in ansökan här. Fyll i dina uppgifter i vårt ATS-system som använder artificiell intelligens. Systemet tar hänsyn till alla arbetssökandes kriterier som relaterar till den typ av jobb de är intresserade av, möjliggör anonym sökning och identifierar de bäst kvalificerade kandidaterna för varje ledig tjänst.

När ett jobb som matchar din kompetens läggs till i vårt system blir din information tillgänglig för våra rekryteringskonsulter. De skapar sedan en slutlista med kandidater och fattar ett faktabaserat beslut huruvida du ska gå vidare i rekryteringsprocessen.

Hjälp oss att rekommendera relevanta jobb till dig genom att gå med i vårt expertnätverk och fylla i dina uppgifter i nätverksformuläret. Du får möjlighet att diskutera dina karriärmål med en rekryteringskonsult som känner till din bransch och får uppleva vår kandidatvänliga rekryteringsprocess.

Skicka in en öppen ansökan

Din karriär

Vi på Operaria ser oss själva som en samarbetspartner som stöder den sökande i dennes jobbsökande, karriärutveckling och personliga utveckling. På karriärsidan ger vi information och rekommendationer till arbetssökande på jakt efter nästa anställning. Dessutom hittar du information tillsammans med våra tankar kring det moderna arbetslivet och dess utveckling på vår blogg och i vårt Instagramflöde.