Vi hittar proffsen inom

Försäljning

Redovisning, ekonomi och finans

IT/Teknologi

Administration

Kundservice

Kontakta oss

Varför välja Operarias tjänster?

1. Samtliga av våra konsulter har en professionell bakgrund inom en eller flera av de branscher och roller som vi är specialiserade på: sälj och marknadsföring, HR, teknologi samt kundservice och ekonomi.

2. Varje konsult har ett brett nätverk och även samarbetspartners inom sina områden.

3. Vi erbjuder flexibla lösningar för olika behov inom rekrytering, headhunting och bemanning.

ANSÖK OM JOBB

Operaria Headhunting & Recruiting

Operaria är specialiserat på rekryteringsuppdrag inom sälj, marknadsföring och kundservice samt ekonomi och teknik. Under våra egna karriärer och i våra uppdrag har vi lärt oss att identifiera den färdighet, kompetens och personlighet som krävs inom dessa områden. Vi håller benhårt på kvaliteten i vårt arbete.

Att rekrytera människor är alltid en betydande investering. Våra experter ger dig också ett värdefullt perspektiv på din rekryteringsstrategi – till exempel till vilket syfte en anställd behövs och hur detta stöder företagets strategi. Det är avgörande för ett företags framgång att kunna välja rätt personer med rätt kompetens, kognitiv förmåga och personlighet, och sedan placera dessa människor klokt i företaget.

Vi strävar efter att hitta en person som bäst passar ditt företags behov, samtidigt som vi vill hitta den roll som bäst motsvarar den sökandes förväntningar.Vårt mål är att göra kundens rekryteringsprocess så smidig som möjligt genom ett systematiskt och effektivt tillvägagångssätt.

RING OSS +358 (0)40 0603 327
Kontakt

Vår garanti

Vi tar inte ut någon avgift om vi inte hittar en lämplig person.
Dessutom, om samarbetet med din nya anställda inte fungerar smidigt, söker vi en ny kandidat utan extra kostnad.

Operarias rekryterings- och bemanningstjänster

REKRYTERINGSTJÄNSTER
BEMANNINGSTJÄNSTER