Välkommen!

Du har kommit helt rätt

Spara tid och minimera de ekonomiska riskerna förknippade med rekrytering genom att lämna över rekryteringsprocessen till våra skickliga rekryteringskonsulter som förstår kraven i just din bransch. Du får dessutom tillgång till vårt omfattande professionella nätverk när vi identifierar framgångsrika lösningssäljare, designer och projektledare.

Hitta en expert
Hitta ett jobb

Vi erbjuder branschspecifik och gedigen kompetens med ett vänligt bemötande. Vi rekryterar regelbundet experter inom bland annat teknik och ekonomistyrning.

Berätta om dina företagsbehov, så hittar vi den mest lämpliga lösningen. Med oss som rekryteringspartner kan du fokusera på din kärnverksamhet.

Lösningar för föränderliga situationer

Lediga jobb

Framtiden ser ljus ut. Innovativa, branschledande företag erbjuder nya möjligheter i Finland och på andra platser i Europa.

Rekrytering

Operaria rekrytointipalvelut

Vi erbjuder ett okomplicerat, personligt och ansökningsvänligt sätt att rekrytera experter inom många olika branscher.

Headhunting

operaria headhunting

En lösning för sökningar inom rekryteringsmarknader med hög efterfrågan. Våra konsulter kontaktar experterna direkt, vilket innebär att sökandet inte är begränsat till aktiva arbetssökande.

Bemanning

operaria rekrytointipalvelut

En flexibel och riskfri lösning för oväntade eller tillfälliga förändringar och krissituationer i företaget.

Bedömning

operaria headhunting

Med Master Suomis lämplighetstester optimeras personalurvalet på ett ansvarsfullt och opartiskt sätt.

Vårt team

Operaria

Din rekryteringsprocess är i säkra händer. Lär känna Operarias konsulter och läs om deras olika kärnkompetenser och bakgrunder.

Din karriär

Våra tjänster ger dig information och rekryteringstips från experter för självkännedom, jobbsökning och karriärutveckling.

Företagsansvar

operaria rekrytointipalvelut

Lika behandling av sökande, spridning av korrekt information och ett starkt personuppgiftsskydd är kärnan i vår verksamhet.

Våra kunder

Våra tjänster kommer med 100 % nöjdhetsgaranti

För oss är en lyckad rekrytering det enda acceptabla resultatet. Om samarbetet med din nyanställda inte fungerar optimalt, eller om hen säger upp sig under provperioden, hittar vi en ny medarbetare åt dig utan kostnad. Sedan 2010 har vi framgångsrikt rekryterat experter till fler än 600 tjänster. Under samma period har vi genomfört 11 rekryteringar under vår nöjdhetsgaranti.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss direkt