Din karriär

Din unika karriärväg

Om du är expert på ditt område och funderar över nästa steg kan vi hjälpa dig att tydliggöra och uppnå dina mål. Vi hanterar expertrekrytering inom såväl den privata som den offentliga sektorn, och vår kundkrets är mångfaldig, internationell och verksam i många olika branscher.

Ur ett karriärutvecklingsperspektiv har professionella nätverk stor potential eftersom färre lediga jobb annonseras via enbart platsannonser. Professionella nätverksplattformar som LinkedIn har fått högre marknadsandel som jobbsökar- och hänvisningskanal. Du kan använda dessa plattformar för att lyfta fram din personlighet och dina värderingar, vilket gör det lättare att starta konversationer med tidigare okända människor.

Utöver sökningar bland offentliga platsannonser utför vi direktsökningar och så kallade tysta sökningar, där en ledig tjänst på begäran av kundföretaget inte annonseras offentligt. Rekryteringsuppdrag kan också leda till dolda tjänster. I de fallen skapas eller anpassas en tjänst för att matcha toppkandidatens kompetens och intressen. Detta är en utmärkt möjlighet att bygga upp din karriär.

En rekryteringskonsult är en samarbetspartner som går vid din sida

Öka din synlighet på arbetsmarknaden

Få att få ut mesta möjliga av dolda tjänster och tysta sökningar behöver arbetssökande öka sin synlighet på arbetsmarknaden. Det är lätt att snabbt svara på offentliga platsannonser när du är på rätt plats vid rätt tillfälle. När vi börjar leta efter experter som passar utifrån kundföretagets behov börjar vi alltid med våra expertnätverk.

Fyll i dina uppgifter i vårt ATS-system som använder artificiell intelligens för att ansluta dig till oss. Systemet tar hänsyn till alla arbetssökandes kriterier som relaterar till den typ av jobb de är intresserade av, möjliggör anonyma sökningar och identifierar de mest relevanta kandidaterna för varje ledig tjänst. Våra rekryteringskonsulter kan sedan inkludera dessa experter i den slutlista de ger till kunden.

Experterna, som vårt ATS-robot har föreslagit, är ofta bland toppkandidaterna och hamnar ofta vid förhandlingsbordet.

Hjälp oss att rekommendera relevanta jobb till dig genom att gå med i vårt expertnätverk och fylla i dina uppgifter i kontaktformuläret. Du får möjlighet att diskutera dina karriärmål med en rekryteringskonsult som känner till din bransch och får uppleva vår kandidatvänliga rekryteringsprocess.

Nätverk
Hur är jag och vad kan jag göra?

Självkännedom driver karriärutvecklingen

Vi är utmärkta människokännare och experter på att bedöma ett prospekts lämplighet för olika experttjänster. Vi har djupa samtal med de duktiga kandidaterna i vår rekryteringsprocess för att få inblick i deras bakgrund, erfarenhet och drömmar. Vi strävar efter att tillsätta den lediga tjänsten ifråga, få en fördjupad förståelse för individen och därmed omfattande kunskap om vårt expertnätverk. Vi söker alltid efter hållbara lösningar som gynnar båda parter på lång sikt.

Många experter som söker tjänster på hög nivå har redan gedigen yrkeserfarenhet. De har funderat över sina styrkor och utvecklingsområden och har kommit fram till det ekonomiska värdet av deras kompetens samt önskemål gällande arbetstider, introduktion eller arbetsledning. Förändrade områden eller ökat ansvar kan dock leda till en situation där experten tillför en ny dimension till sin yrkesidentitet. Vårt mål är därför att kandidaten, efter vårt samtal, är mer medveten om sin kompetens, sin personlighet och sina styrkor i förhållande till den sökta tjänsten.

På Operarias Instagramkonto pratar vi också om vikten av att identifiera din expertis. Så kolla in vårt Instagramflöde, våra mikrobloggar och diskussionsvideor om olika aspekter av arbetslivet.

Dörren till nya möjligheter står alltid öppen.

Lediga tjänster

Operaria har sammanfört experter med arbetsgivare sedan 1999. Vi utför rekrytering av experter och ledande befattningshavare inom bland annat försäljning, ekonomiförvaltning och projektledning. Vi är specialiserade på rekrytering inom teknik, finans och ekonomistyrning likväl som grossist- och detaljhandel.

I rätt roll och i rätt arbetsmiljö tror vi att alla kan leverera. Därför sätter vi experten i centrum för vår verksamhet genom att sätta oss in i kandidatens situation och kompetens under rekryteringsprocessen.

Klicka på länken nedan för att se våra lediga experttjänster.

Lediga jobb