Rekrytointipalvelut

Silta tarvitsemasi osaajan luo

Onnistu ja toivota tulevaisuus tervetulleeksi oikeiden ihmisten kanssa. Tarvitset vain kestävän sillan, jota pitkin kulkea sopivan osaajan luo. Operaria on rakentanut sellaisia jo yli 20 vuoden ajan. Olemme rekrytointikumppani, jonka huomaan voit antaa tärkeimmän asiasi.

Toimialaasi erikoistunut ja yritykseesi henkilökohtaisesti perehtyvä rekrytointikonsultti kykenee haastamaan sinua juuri oikeilla kysymyksillä ja paljastamaan yrityksesi kasvun edellyttämän osaamistarpeen. Rekrytointikonsulttimme louhivat esiin tulokselliset ratkaisumyyjät, suunnittelijat ja projektijohtajat. Toteutamme säännöllisesti muun muassa teknologian ja taloushallinnon asiantuntijarekrytointeja.

Rekrytointipalvelumme sisältävät myös suorahaun eli headhuntingin sekä niin sanotun hybridihaun, joka tuo suora- ja ilmoitushakujen parhaat hyödyt yhteen. Hakijasi pääsevät nauttimaan vastuullisesta ja inklusiivisesta rekrytointiprosessista sekä itsetuntemusta ja motivaatiota lisäävästä soveltuvuusarvioinnista, joka on kiinteä osa rekrytointiprosessiamme.

Onnistunut rekrytointi on ainoa hyväksyttävä lopputulos. Siksi saat asiantuntijan meiltä aina 100 % tyytyväisyystakuulla. Mikäli yhteistyö valitun ehdokkaan kanssa ei syystä tai toisesta suju, sitoudumme etsimään uuden tehtävään sopivan henkilön veloituksetta.

Kerro meille tilanteestasi, niin lähdetään rakentamaan tiimiäsi.

Ota yhteyttä

Operarian rekrytointiprosessi

Olemme vuodesta 1999 löytäneet osaajat yrityksiin. Kokemuksemme ja ammattitaitomme pohjalta muotoillulla rekrytointiprosessilla varmistamme, että yritykseesi sopiva osaaja löytyy ja vältyt virherekrytoinnin kustannuksilta.

 • Tutustumme yrityksenne ja toimialanne erityispiiteisiin, jotta voimme toimia luontevana työnantajakuvanne lähettiläänä koko rekrytointiprosessin ajan.

 • Prosessi räätälöidään tarpeidesi mukaan.

 • Rekrytointiprosessin aikana edellytämme toimeksiantajan työpanosta kartoitusvaiheessa, ehdokkaiden tapaamisessa sekä – luonnollisesti – sopivaa osaajaa valitessasi.

 • Normaalisti prosessi kestää noin kuusi viikkoa.

VKO 1 – 2
KARTOITUS

Asiakasyrityksen toimialan vaatimukset ymmärtävä konsultti auttaa löytämään tarpeeseen sopivan palvelun ja määrittämään, millaista osaajaa haetaan. Samalla kartoitetaan asiakasyrityksen työnantajakuvaan vaikuttavat tekijät.

VKO 3 – 4
HAKU

Konsultti laatii ja jakaa työpaikkailmoituksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Osaajaa haetaan Operarian laajasta hakijaverkostosta. Suorahaussa sopivimman osaajan etsintä ei rajoitu aktiivisiin työnhakijoihin.

VKO 4 – 5
SHORTLISTAUS

Konsultti arvioi ehdokkaita annettujen esitietojen ja valintakriteereiden perusteella. Ehdokkaiden kanssa käydyt keskustelut tuottavat vertailukelpoista tietoa, jonka perusteella konsultti esittelee tehtävään sopivimmat ehdokkaat asiakkaalle.

VKO 5 – 6
VKO 5
ESIVALINTA

Asiakas toteuttaa esivalinnan konsultin shortlistaamista ehdokkaista. Konsultti tarjoaa haastattelutukea asiakasyrityksen omiin työhaastatteluihin ja järjestää tarvittaessa tehtävässä vaadittuja ominaisuuksia testaavan työsimulaation.

VKO 6
VALINTA

Konsultti varmistaa asiakkaan tekemän henkilövalinnan kognitiivista kyvykkyyttä ja työpersoonallisuutta mittaavalla soveltuvuusarvioinnilla. Suosittelijoilta pyydetään käytännön esimerkkejä ehdokkaan työskentelytavasta. Konsultti ilmoittaa kaikille prosessissa mukana olleille ehdokkaille valinnan tuloksesta ja valintaperusteista.

… VKO 30
SEURANTA

Operarian takuu on astunut voimaan. Konsultti pitää yhteyttä valittuun ehdokkaaseen ja asiakkaaseen varmistaakseen perehdytyksen etenemisen ja vuorovaikutuksen tason uudessa työsuhteessa.

Miksi rekrytoinnin ulkoistaminen kannattaa?

 • Säästät omaa työaikaasi.

 • Saat valmiin palvelukonseptin haastavankin osaajaprofiilin löytämiseen.

 • Rekrytoijan laajat verkostot ja osaajatietokannat aukeavat yrityksellesi.

 • Rekrytointikonsultin toimialakohtainen kokemus ja asiantuntijuus auttavat työnhakijaa sitoutumaan prosessiin.

 • Rekrytointiprosessi ja siinä käytettävät työkalut ovat varmasti tarkoituksenmukaiset ja käyttäjäystävälliset kaikille osapuolille.

Miksi valita Operaria?

 • Olemme kevyen liiketoimintarakenteemme vuoksi nopea ja joustava kumppani. Tarjonnastamme löydät yrityksesi toimintakaaren eri vaiheissa ilmeneviin tarpeisiin sopivat palvelut muun muassa asiantuntijavuokrauksen.

 • Sama nimetty yhteyshenkilö palvelee sinua koko prosessin ajan. Tällä takaamme saumattoman tiedonkulun ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen.

 • Tutustumme huolellisesti yrityksenne ja toimialanne erityispiirteisiin, jotta voimme toimia luontevana työnantajakuvanne lähettiläänä koko prosessin ajan.

 • Kattavien, kansainvälisten verkostojemme avulla löydämme haastavatkin osaajaprofiilit.

 • Jokaiseen projektiimme sisältyy valitun ehdokkaan soveltuvuusarviointi.

 • Takaamme onnistuneen rekrytoinnin, jolloin vältyt virherekrytoinnin kustannuksilta.

Asiakkaanamme rekrytoit vastuullisesti

Rekrytointiprosessimme tukee vastuullista ja reilua päätöksentekoa, jossa aito osaaminen ja avoin vuorovaikutus ovat keskiössä. Takaamme rekrytoinnin onnistumisen konsulttiemme laajoilla, toimialakohtaisilla hakijaverkostoilla sekä kohdennetuilla soveltuvuusarvioinneilla.

Lisäksi käytössämme on success fee -laskutusmalli, jolloin maksat vain onnistuneista rekrytoinneista. Mikäli työsuhde syystä tai toisesta lopetetaan koeajalla, haemme tehtävään uuden henkilön veloituksetta.

Annamme palveluillemme 100 % tyytyväisyystakuun. Rekrytoidessasi Operarian kautta, vältyt virherekrytointien kustannuksilta.

Asiakkaamme

Olemme palvelleet asiakkaitamme luotettavasti ja henkilökohtaisesti vuodesta 1999.
Tässä on muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme.

Rekrytointihaaste on tehty ratkaistavaksi

Voimme auttaa. Vastaamme yhteydenottoihin joko sähköpostitse tai lyhyellä 10 minuutin puhelulla.
Selvitetään yhdessä, millaisesta vahvistuksesta tiimisi tai rekrytointiprosessisi hyötyisi.

Ota yhteyttä suoraan