fbpx
Perehdytyspalvelu2021-11-12T09:39:41+02:00

Tulossa! - Perehdytyspalvelu

Hyvä työntekijäkokemus ei synny itsestään

Me Operarialla näemme rekrytointiprosessimme osana kestävän työsuhteen alkukaarta. Se on ehdokkaan siirtymä työntekijäksi uuteen työyhteisöön, jossa on omat prosessinsa, käytänteensä ja kulttuurinsa. Uuden työntekijän integroitumista ja ammatti-identiteetin muodostumista voidaan tukea jo ennen ensimmäistä työpäivää.

Uuden työtehtävän aloitusta edeltävä aika on herkkä ja altis muutokselle. Olemme luoneet perehdytysprosessin, joka ottaa tämän muutosvaiheen huomioon ja tuoneet sen erittäin helppokäyttöiseen muotoon digitaaliselle perehdytysalustalle, jota kutsumme Operaria Academyksi.

Tulevaisuudessa asiakasyrityksemme ja niihin välittämämme osaajat pääsevät hyötymään tästä palvelusta. Jatkossa voimme siis tukea työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen rakentumista aina rekrytointiprosessin lähtölaukauksesta uuden työntekijän ensimmäisiin työskentelykuukausiin saakka.

Ota yhteyttä

Puutteellinen perehdytys sabotoi hyvän rekrytoinnin.

Ajatuksiamme perehdytyksestä

Olemme käsitelleet perehdytystä monista eri tulokulmista sosiaalisen median kanavissamme ja yrityksemme blogissa. Lue tuoreimmat perehdytystä koskevat blogikirjoitukset alta.

Esiperehdytys – kaikkea muuta kuin odottelua ja epätietoisuutta

17. elokuuta 2021|Hyvä työpaikka, Perehdytys, Rekrytointi, Työnantajabrändi, Työsuhde|

Aloitetaan kuvitteellisella mutta tutkimusten mukaan varsin yleisellä skenaariolla. Rekrytointiprosessi sujui hienosti ja tehtävään valittu työntekijä vaikuttaa todella innostuneelta ja motivoituneelta. Työntekijä aloittaa työt kuukauden päästä. Seuraavan kuukauden ajan yrityksessä keskitytään [...]

Kuinka kehität työntekijästä tiimipelaajan? Vältä virherekrytointi panostamalla perehdytykseen.

19. syyskuuta 2019|Hakijakokemus, Henkilöarviointi, Perehdytys, Rekrytointi|

Voisi kuvitella, ettei perehdytys koskettaisi meitä, joiden toimeksiantona on rekrytointi. Tehtävämme tuleekin monelta osin päätökseen, kun ehdokas siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen. Katsomme kuitenkin onnistuneemme vain, mikäli palkattua henkilöä ei irtisanota soveltuvuussyistä [...]

Perehdytyksen huomiotta jättäminen sabotoi hyvän rekrytoinnin, tuhlaa yrityksesi resursseja ja syö työntekijäsi työmotivaatiota. Tästä näet, paljonko virherekrytointi kustantaa. Se on kustannus, jonka voi hyvillä perehdytyskäytänteillä voi välttää.

Ota yhteyttä meihin

Säästät omaasi, sekä yrityksesi aikaa.

Yhteystiedot

Digitaalinen perehdytysalusta Operaria Academy

Laadukas, yksilöllinen ja vuorovaikutteinen perehdytys tukee uuden työntekijäsi oppimista, työhyvinvointia ja sitoutumista työnantajaorganisaatioon. Operaria Academy on valmiiksi konseptoituja oppimismoduuleita sisältävä perehdytysalusta, jonne oman perehdytysprosessin voi rakentaa innostavaksi ja motivoivaksi oppimiskokemukseksi. Alustalla oppiminen tapahtuu oppijan ehdoilla ja täysin paikkariippumattomasti. Vuorovaikutuksen tai ryhmäytymisen tarvetta perehdytysalusta ei kuitenkaan korvaa. Olemme kuitenkin rakentaneet sitä eritoten etäältä tapahtuvaa perehdytyksen ja oppimisen näkökulmista.

Operaria Academy – Tulossa syksyllä 2021.

Pysy kuulolla!

Ota yhteyttä

Voimmeko auttaa teitä?

Jäikö jokin asia mietityttämään Operarian palveluista? Ota reilusti yhteyttä, me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä suoraan
Go to Top