fbpx
Perehdytyspalvelu2022-11-23T11:09:14+02:00

Tulossa! - Perehdytyspalvelu

Hyvä työntekijäkokemus ei synny itsestään

Me Operarialla näemme rekrytointiprosessimme osana kestävän työsuhteen alkukaarta. Se on ehdokkaan siirtymä työntekijäksi uuteen työyhteisöön, jossa on omat prosessinsa, käytänteensä ja kulttuurinsa. Uuden työntekijän integroitumista ja ammatti-identiteetin muodostumista voidaan tukea jo ennen ensimmäistä työpäivää.

Uuden työtehtävän aloitusta edeltävä aika on herkkä ja altis muutokselle. Olemme luoneet perehdytysprosessin, joka ottaa tämän muutosvaiheen huomioon ja tuoneet sen erittäin helppokäyttöiseen muotoon digitaaliselle perehdytysalustalle, jota kutsumme Operaria Academyksi.

Tulevaisuudessa asiakasyrityksemme ja niihin välittämämme osaajat pääsevät hyötymään tästä palvelusta. Jatkossa voimme siis tukea työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen rakentumista aina rekrytointiprosessin lähtölaukauksesta uuden työntekijän ensimmäisiin työskentelykuukausiin saakka.

Puutteellinen perehdytys sabotoi hyvän rekrytoinnin.

Ajatuksiamme perehdytyksestä

Olemme käsitelleet perehdytystä monista eri tulokulmista sosiaalisen median kanavissamme ja yrityksemme blogissa. Lue tuoreimmat perehdytystä koskevat blogikirjoitukset alta.

Itsetuntemusta työelämään soveltuvuusarvioinnilla

23. toukokuuta 2022|Hakijakokemus, Henkilöarviointi, Perehdytys, Rekrytointi, Työnantajabrändi, Vastuullisuus, Yleinen|

Soveltuvuusarviointi on tutkitusti luotettava tapa ennustaa työssä menestymistä, mutta se on paljon muutakin. Yhä useampi osaaja on herännyt itsetuntemuksen ja oman osaamisen tunnistamisen merkitykseen ja vaikutuksiin työelämässä. Tekemällä työpersoonallisuustestin tai [...]

Perehdytyksen huomiotta jättäminen sabotoi hyvän rekrytoinnin, tuhlaa yrityksesi resursseja ja syö työntekijäsi työmotivaatiota. Tästä näet, paljonko virherekrytointi kustantaa. Se on kustannus, jonka voi hyvillä perehdytyskäytänteillä voi välttää.

Digitaalinen perehdytysalusta Operaria Academy

Laadukas, yksilöllinen ja vuorovaikutteinen perehdytys tukee uuden työntekijäsi oppimista, työhyvinvointia ja sitoutumista työnantajaorganisaatioon. Operaria Academy on valmiiksi konseptoituja oppimismoduuleita sisältävä perehdytysalusta, jonne oman perehdytysprosessin voi rakentaa innostavaksi ja motivoivaksi oppimiskokemukseksi. Alustalla oppiminen tapahtuu oppijan ehdoilla ja täysin paikkariippumattomasti. Vuorovaikutuksen tai ryhmäytymisen tarvetta perehdytysalusta ei kuitenkaan korvaa. Olemme kuitenkin rakentaneet sitä eritoten etäältä tapahtuvaa perehdytyksen ja oppimisen näkökulmista.

Operaria Academy – Tulossa syksyllä 2022.

Pysy kuulolla!

Rekrytointihaaste on tehty ratkaistavaksi

Voimme auttaa. Vastaamme yhteydenottoihin joko sähköpostitse tai lyhyellä 10 minuutin puhelulla.
Selvitetään yhdessä, millaisesta vahvistuksesta tiimisi tai rekrytointiprosessisi hyötyisi.

Ota yhteyttä suoraan
Go to Top