Taloushallintoliiton Tili- ja veropäivät järjestetään tänä vuonna Finlandia-talossa 19.–20.1.2015. Jo 48. kertaa järjestettävään tapahtumaan osallistuu vuosittain 1300 taloushallinnon ammattilaista, kuten asiantuntijoita, päättäjiä ja yritysjohtoa sekä alan opettajia.

Kollegoiden tapaamisen ohella tapahtuma tarjoaa vierailleen kattavan paketin kiintoisaa ohjelmaa, kuten korkeatasoisia luentoja. Tämän vuoden kantavana teemana on moderni taloushallinto. Tapahtumassa esitellään muun muassa uudistunut kirjanpitolainsäädäntö sekä pohditaan muutosten vaikutuksia tilinpäätökseen. Käsittelyssä ovat myös tulo- ja arvonlisäverotuksen ajankohtaiset uutiset sekä sähköiset tietokannat ja niiden hyödyntämismahdollisuudet kirjanpidossa.

Ohjelmaan lukeutuu myös kentällä ansioituneiden ammattilaisten muistaminen, sillä tulevassa tapahtumassa julkaistaan Vuoden kirjanpitäjä 2015 -kilpailun voittaja sekä Operarian KLT-tutkintostipendin saaja.

Maan parasta kirjanpitäjää sai ehdottaa marraskuun loppuun saakka. Voittajan valitsee valintaraati, joka koostuu sekä Tili-instituuttisäätiön KLT-lautakunnan että tilintarkastusorganisaatioiden edustajista. Operaria toimii Vuoden kirjanpitäjä -kilpailun virallisena sponsorina.

Tapahtumassa luovutetaan tuttuun tapaan myös Operarian KLT-stipendi, jolla halutaan kannustaa kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon (KLT) suorittaneita kehittämään omaa ammattitaitoaan ja osaamistaan. Stipendi on arvoltaan 500 euroa ja se arvotaan kaikkien vuoden aikana valmistuneiden kesken.

Osaamiskartoitus varmistaa taloushallinnon osaamisen

Taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin sekä asiakaspalvelun tehtävien rekrytoinnit ja henkilövuokraus ovat Operarian rautaisinta erityisosaamista. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain korkealaatuisia palveluita, ja teemme työmme tyylillä viimeistä silausta myöten. Tämän vuoksi rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihimme sisältyy aina veloitukseton Osaamiskartoitus.

Osaamiskartoitus on sähköinen testi, joka mittaa tehokkaasti laskentatoimen ja taloushallinnon tehtävissä toimivien taitojen monipuolisuutta.

Testi koostuu noin 50 monivalintakysymyksestä, jotka käsittelevät yleisesti taloushallinnossa tarvittavia tietoja ja taitoja. Teoreettisen osaamisen lisäksi testitulokseen vaikuttavat käytännön työssä hankittu kokemus, toimenkuva ja toimiala.

Osaamiskartoitus voidaan toteuttaa myös erillispalveluna. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

14. tammikuuta 2015| Ajankohtaista|