Operarian henkilöstöpalvelut

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en ole vielä kuullut Operariasta?

Olemme toimineet pääkaupunkiseudulla menestyksekkäästi  jo 20 vuoden ajan. Emme ole volyymitalo, vaan osaava ja asiakaslähtöinen räätälöityihin esihenkilöiden ja asiantuntijoiden rekrytointeihin sekä henkilöstövuokraukseen erikoistunut palveluntarjoaja.

Kenelle Operarian palvelut eivät sovi?

Palvelumme eivät sovi yrityksille, jotka eivät ole valmiita pitämään huolta työntekijöistään tai jotka muuten toimivat epäeettisesti. Emme esimerkiksi palvele pikavippifirmoja.

Kenelle Operarian palvelut sopivat?

Palvelumme sopivat erityisesti PK-yrityksille, joille virherekrytointi on myrkkyä. Myös mikroyrittäjät hyötyvät asiantuntevista rekrytointipalveluistamme, sillä ensimmäiset rekrytoinnit ovat erityisen tärkeitä.

Miksi tämä on Operarian vahvuus?

Kattava prosessimme varmistaa yrityksen rekrytointitarpeet ja tunnistaa sopivimmat sekä motivoituneimmat kandidaatit.

Entä jos uusi työntekijä ei pärjääkään?

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Mikäli yhteistyö uuden työntekijän kanssa ei syystä tai toisesta suju, etsimme tilalle uuden henkilön täysin veloituksetta. Tähän takuuseen ei kuitenkaan ole jouduttu turvautumaan kuin kolme kertaa vuodesta 2010 alkaen.

Miksen hoitaisi rekrytointiani itse?

Mielestämme sinun kannattaa käyttää aikasi siihen, missä olet ammattilainen. Jos kuitenkin haluat hoitaa rekrytointisi itse niin mieti missä ilmoitat vapaasta työpaikastasi, kuka vastaa tiedusteluihin, kuka käy hakemukset läpi ja arvioi niitä, kuka laatii haastattelun rungon, organisoi ja aikatauluttaa haastattelut sekä suorittaa ne. Mieti lopuksi kuinka varmistat hakijoiden soveltuvuuden ja motivaation. Muista myös tarkistaa suosittelijat ja ilmoittaa kaikille hakijoille prosessin päättymisestä.

Kuinka paljon minun täytyy käyttää arvokasta työaikaani?

Toivomme sinulta noin tunnin aikaa kartoituspalaveriin toimistollanne, 3-5 finalistin haastatteluihin 45 minuuttia kuhunkin sekä 2 tuntia työsimulointiin. Soveltuvuusarvoinnin läpikäynti konsultimme kanssa vie noin puoli tuntia.

Kuinka kauan Operarian prosessi kestää?

Prosessimme kestää noin 6 viikkoa. Mukaan tulee huomioida myös valitun henkilön mahdollinen irtisanomisaika.

Paljonko Operarian palvelu maksaa?

Hinnoittelumme riippuu haettavan henkilön profiilista. Palvelumme sisältää lisäksi aina kaikki testit, työsimulaation sekä 100% tyytyväisyystakuun. Saat laskun vasta, kun sinulle on palkattu sopiva henkilö.

Milloin kannattaa käyttää henkilöstövuokrausta?

Projektit, tilapäistarpeet ja tuuraukset ovat tyypillisiä tilanteita, jolloin henkilöstövuokrauksen helppous ja turvallisuus palvelevat asiakkaitamme erityisen hyvin. Meillä on myös asiakkaita, joille vuokraamme esimerkiksi koko myyntihenkilöstön toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla.