Työntekijöillemme

Työnvälitystä ihmislähtöisellä otteella

Operaria toimii työnantajana oman henkilökuntansa lisäksi asiakasyrityksissä toimiville vuokra-asiantuntijoille. Joustavan ja mutkattoman organisaatiorakenteen taustalla on vahva luottamus omaan rekrytointiprosessiin ja sen läpi kulkeneiden osaajien ammattitaitoon ja itseohjautuvuuteen.

Rekrytointiprosessimme sisältää paljon keskustelua, itsereflektointia ja oman työskentelytavan luonnehtimista kuvitteellisten esimerkkitilanteiden kautta. Syvällinen katsaus työntekijöidemme persoonaan ja kyvykkyyteen mahdollistaa molemminpuolisen ja vastavuoroisen luottamuksen rakentumisen. Tervetuloa Operarialle!

Vuokra-asiantuntijoille

Operaria on lakisääteinen työnantajasi, kun toimit Operarian asiakasyrityksessä vuokra-asiantuntijana. Yritys, jossa työskentelet vastaa puolestaan työsi organisoinnista ja johtamisesta. Asiakasyrityksemme hyödyntävät asiantuntijavuokrausta akuuttiin tai tilapäiseen osaajatarpeeseen. Yleisimmin vuokratyösuhde kestää muutamasta kuukaudesta vuoteen, jonka jälkeen tarve osaajalle joko tulee päätökseen tai todetaan jatkuvaksi. Asiakasyrityksellä on aina mahdollisuus palkata Operarian kautta vuokrattu asiantuntija.

Vuokratyösuhteesi aikana Operarian ensisijainen tehtävä on huolehtia työhyvinvoinnistasi ja siitä, että palkkasi saapuu sinulle ajallaan ja oikeansuuruisena. On tärkeää, että sinut perehdytetään tehtävääsi tavalla, joka tarjoaa sinulle edellytykset työsi tekemiseen ja siinä onnistumiseen. Mikäli näin ei jostain syystä olisi tai yhteistyö työtä tarjoavan yrityksen kanssa olisi muutoin hankaloitunut, kerrothan asiasta yhteyshenkilöllesi Operarialla. Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun.

Operarian omalle henkilökunnalle

Operarian konsultteina työskentelee henkilöstöjohtamisen ja markkinoinnin asiantuntijoita. Tiimin keskinäisen dynamiikan kannalta ei ole väliä, toimiiko konsultti Operarian kanssa yhteistyötä tekevänä yrittäjänä vai Operarian palkallisena työntekijänä. Tai asuuko Helsingissä tai Viitasaarella. Jokainen perehdytetään tehtäväänsä etätyössä sovellettavalla perehdytysalustalla ja on yhtä lailla osa yhteisöä, jossa yksilöllistä asiantuntijuutta arvostetaan ja hyödynnetään. Etätyöorganisaation työntekijänä sinun on kuitenkin oltava itseohjautuva, yrittäjähenkinen ja itsenäisessä työssä viihtyvä tekijä ja kehittäjä. Vastuun vastapainona on arjen joustavuutta ja vapaus suunnitella omat työpäivänsä.

Halutessasi voit aloittaa ja lopettaa työpäiväsi yhdessä kollegoidesi kanssa. Päivittäisissä catch-upeissa ja check-upeissa vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia sekä pidetään muut ajan tasalla omista projekteista. Aivan koko tiimin voimin tapaamme viikkopalaverissa vähintään kerran, mutta yleensä kahdesti viikossa. Vaikka suurin osa tiimistä työskentelee etänä, halutessaan voi hakeutua kollegoiden seuraan Ruoholahden toimistollemme, josta löytyvät rauhalliset työskentely- ja kokoontumistilat. Vapaamuotoisemmin tavatessa kokoonnumme yleensä hyvän ruoan ja viinin äärelle.

Liity joukkoomme

Tavoittelemme kasvua ja etsimme rinnallemme uutta kollegaa ja kumppania! Lähde rekrytointikonsultiksi monitoimialaisesti ja paikkariippumattomasti toimivaan rekrytointitoimistoomme.

Kysy lisää!

Työsuhdeasiat

Työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen on meille kaikista tärkeintä. Sen vuoksi työsuhteisiimme kuuluu yksityisen lääkäriaseman kattava työterveyshuolto. Ne koskevat sekä omia työntekijöitämme että kauttamme muissa yrityksissä työskenteleviä vuokra-asiantuntijoita.

Vakuutukset

Operarian työntekijät ja vuokratyöntekijät ovat aina vakuutettuja. Vakuutusyhtiömme on LähiTapiola.

Eläkkeet

Työntekijöidemme työeläkevakuutuksista vastaa Työeläkeyhtiö Varma.

Työterveyshuolto

Työterveysasioissa kumppanimme on Terveystalo. Jos tarvitset työterveyspalveluja, varaa itsellesi aika lähimpään Terveystalon toimipisteeseen.  Terveystalo suosittelee 24/7 etäpalveluita tilanteissa, joissa epäilet koronavirustartuntaa tai jotka eivät vaadi lääkärintarkastusta.

Palkanmaksu

Palkanmaksupäivämme on kuukauden 15. päivä tai sitä edeltävä arkipäivä, mikäli 15. päivä sattuu viikonlopulle. Palkkakuitti saapuu edellispäivänä henkilön omaan verkkopankkiin, välittäjänä toimii Aditro.

Tutustutaan