Asiakkuussuhteemme ovat pitkäikäisiä ja perustuvat molemminpuoliseen luottamukseen,

Miten olemme onnistuneet rekrytoinneissa eli työssämme? Entä missä voisimme vielä parantaa? Paras keino oman onnistumisen arviointiin on kysyä asiakkailta – ja näin me teimme.

Tässä muutamia asiakkailtamme saamiamme palautteita:

”Valitsimme Operarian rekrytointitoimistoksi, sillä se vastasi parhaimmalla tavalla tarpeitamme.” – Marjo Karlson, IMCD Finland Oy ”Operarian rekrytointipalvelu on ollut tuloksellisempaa, kuin itse tekemämme rekrytoinnit.” – Ville Holm, Menestystarinat Oy ”Käytämme ammattilaista rekrytoinneissa, sillä huomasimme tarvitsevamme apua nimenomaan johto- ja päällikkötason rekrytointeihin. Itse tehtyinä ne veivät liikaa aikaa ja resursseja.” – Mike Karjagin, Nurminen Oy ”Hakuihimme osallistuneet ihmiset, jotka eivät ole tulleet rekrytointiprosessissa valituksi ovat kehuneet Operarian rekrytointiprosessia.” – Markus Tuonenjoki, Easypark Finland Kiitos asiakkaillemme palautteesta – tästä on hyvä jatkaa! Erityisen iloinen olen siitä, että panostuksemme rekrytointiprosessin sujuvuuteen myös ei valittujen kohdalla on huomattu – se on erityisen tärkeää asiakasyritystemme työnantajamielikuvan luomisessa. Ja se on myös seikka, joka yrityksiltä valitettavan usein unohtuu rekrytointiprosessien hoidossa.

Tarvitseeko yrityksesi apua rekrytoinneissa? Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia, niin jutellaan lisää. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. Kevätterveisin Markus 040 060 3327, [email protected] Markus Fabricius on rekrytointiyritys Operarian toimitusjohtaja, joka innostuu ihmisistä. Markus on kokenut ihmisjohtaja ja palvelumuotoilun kehittäjä, joka on ennen Operariaa toiminut johtotehtävissä mm. varustamoalalla, hotelli- ja ravintola-alalla sekä kansainvälisissä start-up-projekteissa.

25. huhtikuuta 2018| Referenssimme, Rekrytointi, Yritys|