Operaria mukaan Oil Executive Searchin kumppanuusverkostoon

Oil Executive Search auttaa asiakasyrityksiään menestymään löytämällä avainpositioihin oikeat osaajat – maailmanlaajuinen kumppanuusverkosto takaa myös kansainvälisten rekrytointien onnistumisen.

Vuonna 2000 perustettu Oil Executive Search on ruotsalainen asiantuntijarekrytointeihin erikoistunut rekrytointiyritys, jonka visiona on luoda pitkäkestoisia työsuhteita tuomalla yhteen parhaalla mahdollisella tavalla toisiinsa yhteensopivat yritykset ja työntekijät. Oil Executive Searchin asiakaskunta kattaa lukuisia eri toimialoja ja siihen lukeutuu sekä pk- että suuryrityksiä. Yrityksellä on erittäin laaja, peräti viidelle eri maanosalle ulottuva kumppanuusverkosto, jonka jäsenyyden myötä Operaria voi hyödyntää paikallista asiantuntijaosaamista asiakkaidensa kansainvälisiin rekrytointitarpeisiin ympäri maailmaa.

Onnistuneiden rekrytointien takana liiketoiminnan ymmärys ja jatkuva keskusteluyhteys

Oil Executive Searchilla on runsaasti sekä strategisen että operatiivisen johtamisen kokemusta, jonka avulla se pystyy houkuttelemaan johto- ja asiantuntijarekrytointeihinsa juuri halutunlaiset, asiakasorganisaatioiden tarpeita vastaavat osaajat. Yrityksen toimintafilosofia perustuu asiakasyritysten liiketoiminnan, yrityskulttuurin ja toimintatympäristön syvälliseen ymmärrykseen, joka mahdollistaa rekrytointitarpeiden tarkkarajaisen määrittelyn. Toinen Oil Executive Searchin toiminnalle leimallinen piirre on tiivis keskusteluyhteys, jota ylläpidetään sekä asiakasyrityksen että työnhakijoiden kesken koko rekrytointiprosessin ajan onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Oil Executive Search auttaa asiakkaitaan myös näiden itse toteuttamien rekrytointien arvioinnissa sekä mahdollisimman pitkäkestoiseen työsuhteeseen tähtäävän uuden työntekijän onboarding-prosessin toteutuksessa.

kumppanuusverkosto

Globaali kumppanuusverkosto asiakayritysten apuna – pohjoismainen tiimi tiiviissä yhteistyössä

Vahvan pohjoismaisen kumppanuusverkostonsa voimin Oil Executive Search tarjoaa räätälöityjä rekrytointipalveluja Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä sijaitsevista toimipisteistä käsin. Pohjoismainen tiimi toimii erityisen läheisessä yhteistyössä yli rajojen hyödyntäen jäsentensä monipuolista osaamista asiakasyritysten vaihteleviin tarpeisiin. Yrityksen globaali verkosto kattaa lisäksi Euroopan, Lähi-Idän, Aasian, Pohjois- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan – käytännössä asiantuntevaa paikallista rekrytointiapua on siis saatavilla maailmanlaajuisesti.

Tutustu Oil Executive Searchin pohjoismaiseen tiimiin täällä!

OIL EXECUTIVE SEARCHIN TARJOAMAT PALVELUT

 • Asiantuntijarekrytoinnit
 • Kansainväliset asiantuntijarekrytoinnit
 • Toinen mielipide -arviointi yrityksen oman rekrytoinnin tueksi
 • Uuden työntekijän onboarding

KANSAINVÄLINEN KUMPPANUUSVERKOSTO

 • Pohjoismainen tiimi – Tukholma, Oslo, Kööpenhamina ja Helsinki
 • Eurooppa
 • Lähi-Itä
 • Aasia
 • Afrikka
 • Pohjois-Amerikka
 • Etelä-Amerikka

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Onko sinulla kansainvälisiä rekrytointitarpeita joihin tarvitset räätälöityä paikallista osaamista? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme miten kumppanuusverkostomme voi auttaa sinunkin yritystäsi löytämään oikeat osaajat!

OTA YHTEYTTÄ