Toiminta­tapamme

Operaria on erityisesti B2B-myynnin, ICT-alan, taloushallinnon ja asiakaspalvelun ammattilaisten vuokraukseen sekä rekrytointiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Luomme kestäviä työsuhteita yhdistämällä työntekijöille sopivia työnantajia ja yrityksille sopivia työntekijöitä.

Ulla Partanen perusti Operarian vuonna 1999, joten yrityksellä on takanaan jo 20 vuoden menestyksekäs historia laadukkaiden ja räätälöityjen henkilöstöpalvelujen tarjoajana. Markus Fabricius tuli osakkaaksi vuonna 2010 ja toi mukanaan laajan kokemuksensa myynnistä sekä vaativasta asiakaspalvelusta. Samalla Operarian toiminta laajeni myös henkilöstövuokraukseen. Nykyisin Markus toimii Operarian toimitusjohtajana ja yrityksen toiminnan pääkehittäjänä.

Markus Fabricius Operaria

Markus Fabricius

Markus Fabricius Operaria

Operarian toimitusjohtaja Markuksella on laaja kokemus ja syvällinen osaaminen myynnin, markkinoinnin ja vaativan asiakaspalvelun tehtävistä. Hän on urallaan toiminut mm. varustamoalalla hotelli- ja ravintolatoimenjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä media-alalla toimitusjohtajana. Hän on lisäksi ollut mukana useissa kansainvälisissä startup-projekteissa. Opiskeluaikana ja uransa alkuvaiheessa Markus toimi rahtimyyjänä ja jopa roskakuskina; se onkin toistaiseksi ainoa kerta kun kuorma-auton ajokortista on ollut hyötyä!

Markus on kokenut ihmisjohtaja ja palvelumuotoilun kehittäjä, jolle jatkuva itsensä kehittäminen on aina ollut luonteva osa urapolkua. Vuonna 2007 hän suoritti Executive MBA-opinnot ja on sen jälkeen vuosittain suorittanut henkilöstöalalle tyypillisiä henkilöarviointimenetelmien kursseja kehittääksen jatkuvasti omaa osaamistaan.

Ota yhteyttä Markukseen:

Puhelin: 0400 603 327
Sähköposti: markus.fabricius@operaria.fi
Markuksen LinkedIn-profiili

Aliisa Tiittanen (06/2019 alkaen)

Operarian tuorein vahvistus Aliisa Tiittanen tuo asiakkaidemme käyttöön laaja-alaista myynnin osaamista ja tuoreita näkökulmia strategiseen henkilöstöjohtamiseen. Hän viimeistelee maisteriopintojaan Göteborgin yliopistossa strategisen henkilöstöjohtamisen koulutusohjelmassa ja on opiskellut aikaisemmin kansainvälistä liiketaloutta Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, josta valmistui vuonna 2014. Aliisalla on pitkä työkokemus monipuolisista ratkaisumyynnin, projektinhallinnan ja tapahtumatuotannon tehtävistä ja häntä motivoi erityisesti mahdollisuus auttaa muita menestymään.

Armeijan käynyt Aliisa nauttii itsensä fyysisestä haastamisesta, mikä näkyy arjessa muun muassa pitkinä pyöräilylenkkeinä. Liikunnan ohella muita kiinnostuksen kohteita ovat kulttuuritapahtumat ja sukututkimus.

Ota yhteyttä Aliisaan:

Sähköposti: aliisa.tiittanen@operaria.fi
Aliisan LinkedIn-profiili

Juha Operaria

Juha Aaltonen

Juha Operaria

Juhalla on laaja-alainen kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Laitemyynnin, monikansallisen yhtiön tuotepäällikön tehtävien ja oman yrittäjyyden kautta hänestä on kehittynyt teknisen liiketoiminnan ammattilainen, jolle kansainväliset projektit ja osakkuus markkinointiverkostossa ovat tuoneet rajat ylittävää ymmärrystä. Tuotantotalouden lehtorina Juha on tottunut tunnistamaan asiantuntijatehtävissä tarvittavia kykyjä. Tekniikan ja palveluliiketoiminnan ylemmän korkeakoulun tutkinnon lisäksi hänellä on liiketalouden, yritysjohtamisen ja ammatillisen opettajan tutkinnot.

Purjehdus on Juhalle mieluisa vapaa-ajan harrastus, jonka myötä hän on hankkinut kaupallisen aluksen kuljettamiseen tarvittavat luvat. Myös matkailu ja laskettelu lukeutuvat Juhan mieliharrastuksiin.

Ota yhteyttä Juhaan:

Puhelin: 044 984 7636
Sähköposti: juha.aaltonen@operaria.fi
Juhan LinkedIn-profiili

Mikael Rinne

Mikael Operaria

Mikael on työurallaan erikoistunut liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin sekä IT-projektien läpiviemiseen aina vaatimusmäärittelystä valmiisiin tuotteisiin asti. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Mikaelin tausta on IT-konsultointialalta, jossa hänen viimeisimpänä tehtävänään on ollut ruotsalaisen konsulttiyrityksen onnistunut käynnistys. Tässä projektissa hän pääsi hyödyntämään erityisosaamistaan, eli syvää ymmärrystä yritysten haasteista ja niiden luomista osaamistarpeista niin teknisellä kuin liiketoiminnallisellakin tasolla.

Mikael on myös ollut osakkaana perustamassa kansainvälistä lääkealan startup-yritystä, jonka kautta hänellä on paljon kontakteja lääkealan yrityksiin.

Ota yhteyttä Mikaeliin:

Puhelin: 040 755 4847
Sähköposti: mikael.rinne@operaria.fi
Mikaelin LinkedIn-profiili

Mikael Operaria
Susanna Operaria

Susanna Fabricius

Susanna Operaria

Susannalla on pitkä kokemus matkailupalvelujen ja asiakaspalvelun eri tehtävistä sekä palvelumuotoilun kehittämisestä. Hänen taustansa on hotelli- ja matkailualan eri osa-alueilta ja matkailun lehtorina hän on myös kokenut opiskelijarekrytoija. Koulutukseltaan Susanna on KTM ja restonomi ja työssään hän on hoitanut lukuisia kansainvälisiä projekteja sekä edustanut Suomen korkeakouluja FINNIPS-verkoston pääsykoehaastatteluissa eri puolilla maailmaa. Susanna on myös kokenut luennoitsija ja coach. Elinikäistä oppimista tukeakseen hän suorittanut lukuisia koulutuksia ja kursseja kuten esimerkiksi kasvatustieteen perusopinnot sekä ammattiopettajan pätevyyden.

Vapaa-ajalla liikkuminen pyörällä, suksilla tai juosten on perheen ohella Susannan sydäntä lähellä. Hän rentoutuu myös joogan ja lukemisen avulla.

Ota yhteyttä Susannaan:

Puhelin: 040 719 5258
Sähköposti: susanna.fabricius@operaria.fi
Susannan LinkedIn-profiili