Asiakkaiden suusta

“Operaria auttoi meitä avainasiakaspäällikön rekrytointiprojektissa. Kaikki sujui loistavasti Operarian ammattitaitoisen head huntterin kanssa, pari palaveria ja jo kuukauden kuluttua meillä oli valmiiksi selvitetyt kandidaatit haastattelussa. Lopputuloksena löysimme meille sopivan henkilön. Suosittelen yhteistyötä Operarian kanssa rekrytointiasioissa.”

Juha Pikkarainen
Toimitusjohtaja, Thomeko Oy

“Det har alltid varit smidigt och angenämt att jobba med Operaria och vi har hittat bra kandidater. Processerna har varit snabba och effektiva.”

Nina Ehrnrooth
CEO, Partioaitta

”Operaria on toteuttanut meille asiantuntevasti useita tärkeitä rekrytointeja. Yhteistyö on sujunut joustavasti ja aikataulussa. Kommunikointi on hoitunut suullisesti, kirjallisesti ja automaattisesti Operarian rekrytointijärjestelmän kautta. Viimeisimmässä haussa Operaria järjesti Trussmaticin avainhenkilöille kokopäiväisen haastatteluseminaarin. Arvostan Operarian konsulttien ammattiosaamista sekä kokemusta ja ymmärrystä liiketoiminnastamme.”

Matti Lehtipuu
Toimitusjohtaja, Trussmatic Oy

”Haku Operarian kautta hoitui sujuvasti ja mutkattomasti.”

Jukka Mattila
Talousjohtaja, PAM ry

”Operarian rekrytointipalvelu on ollut tuloksellisempaa, kuin itse tekemämme rekrytoinnit.”

Ville Holm
CEO, Menestystarinat

”Hakuihimme osallistuneet ihmiset, jotka eivät ole tulleet rekrytointiprosessissa valituksi ovat kehuneet Operarian rekrytointiprosessia.”

Markus Tuonenjoki
B2B Sales Manager, Easypark Finland

”Valitsimme Operarian rekrytointitoimistoksi, sillä se vastasi parhaimmalla tavalla tarpeitamme.”

Marjo Karlson
Office Manager, IMCD Finland Oy