Asiakkaan brändi ja sen vaaliminen on Siiriliinulle kaikki kaikessa.

Aiemmin mm. myynnin, tapahtumamarkkinoinnin sekä projektinhallinnan parissa työskennellyt Siiriliinu Khalil aloitti syyskuussa rekrytointikosulttina henkilöstöpalveluyritys Operarialla. Räätälöityihin asiantuntijatyövoiman rekrytointeihin, henkilöstön vuokraukseen sekä johtohenkilöiden välitykseen erikoistuneessa Operariassa iloitaan tiimin uusimman jäsenen erityisosaamisesta. ”Siiriliinu tuo Operarian asiantuntijatiimiin  paljon uutta energiaa, raikasta näkemystä ja kansainvälistä kokemusta”, kertoo Operarian toimitusjohtaja Markus Fabricius. ”Hänessä yhdistyvät erinomaiset kommunikaatio- ja projektinhallintataidot, periksiantamaton asenne sekä aito halu ja kyky auttaa asiakasta”, Markus jatkaa.

Tärkeintä on kuunnella asiakasta

Kansainvälinen työkokemus ja peräti viiden eri kielen sujuva hallinta auttavat Siiriliinua työskentelmään monikulttuurisessa toimintaympäristössä ja ymmärtämään laaja-alaisen asiakaskunnan tarpeita. ”Tärkeintä on kuunteleminen, kuunteleminen ja kuunteleminen”, hän kertoo. ”Osaava rekrytointikonsultti selvittää asiakkaan tarpeet perusteellisesti ja paneutuu hakijoiden haaastatteluihin huolellisesti löytääkseen yrityksen tarpeisiin ja toimintakulttuuriin parhaiten sopivan henkilön”, Siiriliinu kuvailee.  Omiksi vahvuuksikseen hän listaa määrätietoisen ja periksiantamattoman asenteen, sinnikkyyden sekä jatkuvan tiedonnälän. ”Haluan aina antaa parastani sekä asiakasyritykselle että hakijoille. Kuuntelen ja kysyn paljon kysymyksiä, asiakkaan brändi ja sen vaaliminen ovat minulle kaikki kaikessa.”

Langat käsissä sekä työ- että perhe-elämässä

Jo 18-vuotiaasta alkaen karttunut työkokemus usein hektistenkin projektien parissa on tehnyt Siiriliinusta erinomaisen organisoijan, jonka käsissä langat pysyvät järjestyksessä haastavissakin tilanteissa. Vaikka henkilöstöpalvelut ovatkin toimialana Siiriliinulle uusi aluevaltaus, koki hän Operarian toiminataperiaatteet heti alusta lähtien omikseen. ”Operarian räätälöity ja asiakaslähtöinen toimintamalli vastaa täysin sekä omaa persoonallisuuttani että aiempaa työkokemustani”, hän toteaa. ”Pääsen räätälöimään haun täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuntuu hienolta olla tekemässä työtä, jossa pääsen etsimään asiakasyritykselle heidän tarvitsemansa osaaajan ja hakijalle tämän unelmatyön!”

Siiriliinun organisointikyvyt ovat tarpeen myös työn ja lapsiperheen arjen yhteensovittamisessa. 1- ja 3-vuotiaiden lasten äiti kuitenkin kokee perheen ennen kaikkea positiivisena resurssina. ”Lapset ovat tärkeintä elämässäni. Molemmat ovat syntyneet keskosina ja tästä johtuneet koettelemukset ovat antaneet minulle entistäkin enemmän määrätietoisuutta ja kunnianhimoa. Lapseni toimivat minulle suurena voimavarana ja inspiraation lähteenä”, Siiriliinu kuvailee.

Siiriliinu Khalil auttaa sinua löytämään oikeat osaajat yrityksesi avainpositioihin! Tavoitat Siiriliinun puhelimitse numerosta 040 8342498 ja sähköpostitse osoitteesta siiriliinu.khalil@operaria.fi. Tutustu myös Siiriliinun LinkedIn-profiiliin!