Operaria ja LeadX3M tukevat yhteistyössä suomalaisyritysten pääsyä Amerikan markkinoille

LeadX3M:n kehittämä Business America Certificate -ohjelma tasoittaa kasvuhaluisten ja -kykyisten suomalaisyritysten tietä maailman suurimmille markkinoille tarjoamalla konkreettista opastusta, kattavaa markkinatietämystä sekä paikallista kontaktiverkosto.

Suomalaisjohdossa Bostonista käsin toimiva LeadX3M on kehittänyt Business American Certificate -ohjelman, joka opastaa kasvuyrityksiä markkinapenetraation eri vaiheissa ja järjestää tärkeät ensikontaktit uudella mantereella. LeadX3M:n virallisena kumppanina Operaria tarjoaa nyt USA:n markkinoille laajentumisesta kiinnostuneille suomalaisyrityksille tilaisuuden hyödyntää BAC-ohjelman konkreettista ja asiantuntevaa apua.

Paikallista osaamista suomalaisjohdolla

LeadX3M on mm. liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä koulutuksiin erikoitunut yritys, joka toimii laajan kumppaniverkostonsa välityksellä 17 eri maassa. LeadX3M:n toimitusjohtajana toimii Henrik Tötterman, jolla on pitkä kokemus kansainvälisestä liike- ja yritystoiminnasta useilta eri toimialoilta sekä akateemisen maailman huipputehtävistä. Urallaan mm. professorina Hult International Business Schoolissa sekä opettajana Harvardin yliopistossa toimineen Töttermanin johdolla LeadX3M tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti liiketoiminnan menestystä edistäviä palveluja, kuten markkina- ja toimialakohtaisesti räätälöityjä koulutusohjelmia, räätälöityä strategiatyötä sekä henkilökohtaista asiantuntijamentorointia. LeadX3M toimii myös läheisessä yhteistyössä liiketalouteen erikoistuneiden Harvardin ja Hultin yliopistojen sekä suomalaisen Hankenin kanssa.

BAC-ohjelma pähkinänkuoressa

Business America Certificate eli BAC on kokonaisvaltaiseen markkinaymmärrykseen, yrityksen omiin vahvuuksiin perustuvaan räätälöityyn laajentumisstrategiaan ja paikallisen kontaktiverkoston tukeen perustuva moduulirakenteinen kansainvälistymisohjelma. Sen ensimmäisessä vaiheessa selvitetään yrityksen todellinen potentiaali tavoitemarkkinassa sekä laajentumiseen mahdollisesti liittyvät riskit ja epävarmuustekijät. Tarvittavat markkinatutkimukset toteutetaan korkeakouluyhteistyön puitteissa sekä Suomessa että USA:ssa, mikä takaa niiden korkean laadun ja auttaa näin yritystä laatimaan tutkittuun faktatietoon perustuvan lanseeraussuunnitelman. Ohjelman toisessa vaiheessa kansainvälistymistä tavoittelevan yrityksen edustajat matkustavat USA:han verkostoitumaan potentiaalisten uusien asiakkaiden ja paikallisten sidosryhmien kanssa, rakentamaan alustavaa myyntiputkea ja testaamaan markkinoita ennen lopullista lanseerausta.  Kun yritys on valmiina käynnistämään toimintansa USA:ssa, avustaa LeadX3M:n tiimi mm. paikallisen tiimin rakentamisen sekä lainopillisten kysymysten kaltaisissa kriittisissä toimenpiteissä.

IHANTEELLINEN BAC-OSALLISTUJAYRITYS

  • Vähintään muutaman vuoden toiminut yritys, jolla on tuottava tuote tai palvelu
  • Vakaa talous, joka mahdolistaa kansainvälistymispyrkimysten edellyttämät investoinnit
  • Positiiviset kasvunäkymät tämänhetkisillä markkinoilla
  • Laajentumissuunnitelmaan sitoutunut yritysjohto
  • Realistiset odotukset markkinapenetraation aikataulua, vaiheita ja tuloksia kohtaan

BAC-OHJELMAN HYÖDYT YRITYKSELLE

  • Asiantuntijaopastus markkinavalidaatioon ja -penetraatioon
  • USA:n markkinoilla toimivan yrityksen johtamiseen tarvittava osaaminen ja sen jatkuva kehittäminen
  • Oman valikoidun LeadX3M-asiantuntijan sekä kansainvälisen kumppaniverkoston jäsenten tarjoama mentorointi
  • Yrityksen kokoon, tuotteeseen ja strategiaan sovitettu prosessi ja tulostavoite
  • Säännölliset mentorointipuhelut ja asiantuntijawebinaarit edistämään jatkuvaa oppimista ja verkostoitumista laajentumisen jälkeen

Business Finland tukee BAC-ohjelmaan osallistumista

Kansainvälistymis- ja innovaatiorahoituspalveluja tarjoava Business Finland on mukana tukemassa suomalaisyritysten laajentumispyrkimyksiä USA:n markkinoille. BAC-ohjelmaan osallistuvat yritykset voivat hakea Business Finlandilta merkittävää rahoitusapua ohjelman osallistumiskuluihin, joten kyseessä on erittäin tärkeä tuki kasvuhaluisten yritysten kansainvälistymispyrkimyksille.

Lue lisää rahoituksen hakemisesta täällä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Onko haaveenasi menestyä USA:ssa maailman suurimmilla ja kilpailluimmilla markkinoilla?
Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme miten BAC-ohjelma voi auttaa sinunkin yritystäsi Amerikan valloituksessa!

OTA YHTEYTTÄ