Sain tarjouksen, josta en halunnut kieltäytyä. Kun Operarian toimitusjohtaja Markus ehdotti minulle yhteistyötä rekrytointibisneksessä ja olimme keskustelleet yrityksen arvoista, tavoitteista ja toimintatavoista, päätin lähteä mukaan Markuksen rinnalle yrittäjämentaliteetilla. Näen, että Operariassa on vahva potentiaali ja haluan olla mukana nostamassa yritystä tasolle, jonne se kuuluu.

Tavoitteena oikeiden ihmisten kohtaaminen ja synergia

Taustani on Sports Business Club -bisnesverkoston johtamisessa ja jatkan niissä hommissa edelleen Operarian ohessa. Vaikka en aiemmin ole rekrytoinnin nimissä tehnyt töitä, on vetämässäni verkostossa oikeastaan kyse ihan samoista pelisäännöistä: tavoitteena on oikeiden ihmisten ja yritysten kohtaaminen ja molempien osapuolien menestys synergian kautta. Ja näiden tilanteiden rakentamisessa olen hyvä.

Tuloksellisuus, luottamus ja tutkimusdata tärkeitä

Olen saanut paljon kiitosta oikeiden tahojen yhteen saattamisesta. Kyselen paljon, kuuntelen ja pyrin ymmärtämään mitä on tarjolla ja mitä etsitään. Potentiaalisten osapuolien kanssa keskustellessani on molempia osapuolia hyödyttävä tuloksellisuus aina takaraivossa – onko tämä juuri oikea pari ja yhteen saattaminen? On nimittäin valovuosien ero siinä, jos ratkaisu on oikea tai vain semioikea.

Luottamuksen ansaitseminen on minulle erittäin tärkeää ja laadusta en tingi – minut tuntevat tietävätkin, että jos suosittelen jotakuta, niin vinkkiäni kannattaa kuunnella. Ja nyt Operarian myötä, kun saan näihin yhteensovittamisiin mukaan myös tutkimusosaamisen ja käyttämämme soveltuvuusarvioinnit, niin suosittelun vakuuttavuudessa päästään ihan uusille lukemille.

Hyvältä tyypiltä hyville tyypeille

Toimintaani määrittelee vahvasti kaikki voittaa -ajattelutapa. Haluan auttaa hyviä tyyppejä – niin rekrytoijia kuin työnhakijoitakin – löytämään itselleen sopivimman ratkaisun. Uskon, että tämä kasvaa korkoa ja tuottaa parhaan lopputuloksen pitkällä tähtäimellä. Ja kun täydestä sydämestään auttaa muita menestymään, niin väkisinkin saa vastavuoroisesti myös itse.

Osaava ihminen on yrityksen menestyksen ytimessä. Kun ihminen löytää työpaikan, jossa pääsee käyttämään koko potentiaaliaan ja tekee sen vieläpä riemulla, niin parempaa lopputulosta ei voi olla.

Tavataanko face-to-face?

Vaikka sähköposti ja muut sähköiset viestivälineet ovat tärkeitä ja arkea nopeuttavia, niin uskon silti vahvasti kasvokkaisiin tapaamisiin. Ainakin jossain vaiheessa, siinä pääsee kuitenkin aina astetta syvemmälle tuntemisessa ja sitä kautta asiakkaalle juuri oikean ja tuloksellisimman ratkaisun löytämisessä.

Ota vain yhteyttä, niin jutellaan tavoitteista ja tarpeista. Ei muuten maksa mitään.

Terveisin Jankka
044 265 6082, jan.koskimies@operaria.fi

 


Jan ”Jankka” Koskimies on Operarian rekrytointikonsultti. Hänen tapaansa toimia määrittävät vahvasti luotettavuus, tuloksellisuus ja kaikki voittaa -ajattelutapa.