fbpx
Blogi – Asiantuntijavuokraus2022-03-14T13:25:10+02:00

Blogi - Asiantuntijavuokraus

Mikä asiantuntijavuokrauksessa puhututtaa?

Jaamme blogissamme tietoa ja näkökulmia asiantuntija- eli henkilöstövuokraukseen sekä muihin rekrytointialaa puhututtaviin aiheisiin. Tarjoamme sekä yrityksen edustajille, urapolun eri vaiheissa oleville työntekijöille, työnhakijoille tai työelämän ilmiöistä yleisesti kiinnostuneille
henkilöille ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa. Me näemme asiantuntijavuokrauksen potentiaalin tuoda joustoa sekä yrityksen että osaajan muuttuviin tilanteisiin ja pyrimme blogissamme jakamaan alan tutkimuksiin perustuvaa tietoa ja kokemuksistamme kumpuavia oivalluksia aiheesta.

Asiantuntijavuokrauksella joustoa muuttuviin tarpeisiin

Yrityksen liiketoiminnan edellytykset muuttuvat ajan myötä, jolloin vaaditaan myös erilaisia henkilöstöratkaisuja. Kun yrityksesi tarvitsee asiantuntijaa tilapäisesti, Operarian tarjoaa mahdollisuuden asiantuntija- eli henkilövuokraukseen. Vuokrauksessa työnantajan velvollisuudet jäävät rekrytointiyritykselle, jolloin voit ohjata yrityksesi resurssit olennaisempiin tehtäviin. Työntekijäsi palkanmaksun ja lakisääteiset velvoitteet hoituvat palveluntarjoajan toimesta, jolloin toimeksiantaja vastaa vain perehdyttämisestä, työn johtamisesta sekä työturvallisuudesta. Yleisiä asiantuntijavuokrauksia ovat yrityksen kasvun kannalta tärkeät tulokselliset ratkaisumyyjät, kirjanpitäjät, interim-johtajat sekä päälliköt monenlaisiin projekteihin.

Kiinnostaako asinatuntijavuokraus sinua? Lue lisää täältä.

Rekrytointihaaste on tehty ratkaistavaksi

Voimme auttaa. Vastaamme yhteydenottoihin joko sähköpostitse tai lyhyellä 10 minuutin puhelulla.
Selvitetään yhdessä, millaisesta vahvistuksesta tiimisi tai rekrytointiprosessisi hyötyisi.

Ota yhteyttä suoraan
Go to Top